Menu

De bedste muligheder for behandling af skaldethed i mandlige mønstre

7 Comments


Tips til mandlige skaldethed

I tilfælde af at du er en af en fjerdedel af mænd, der begynder at miste hår, når de bliver tredive, kan ting synes at være helt trist. Vær det som det kan, hvis dit hår vinder op i vasken hver morgen, er det måske ikke så forfærdeligt, som du måske har mistanke om. For det første viste forskere fra College of Manchester, der skrev i PLOS Science, en medicin, der oprindeligt var planlagt til behandling af osteoporose, i sidste ende kunne give en løsning på hårtab. Mens vi alle sidder stramt for det, og inden du går til prisen for at betale for en hårtransplantation, skal du undersøge vores oversigt over de ti ting, du skal tænke på at miste dit hår. Overhold disse standarder, og du kan meget vel holde dine utæmmede bolte i længere tid endnu.

Hårtab Laserlys

Indikationer på, at du bliver skaldet

Dette er ikke en så meningsløs undersøgelse, som den lyder. At miste dit hår svarer ikke til at blive skaldet. Hårtab af mænd er en arvelig tilstand, mens hårdt balde kan forårsages af et udvalg af variabler. Fra en chance for, at du mister pletter til hår på en åbenlyst vilkårlig måde, kan du have alopecia, en tilstand, hvor en person (mand eller kvinde) mister pletter af hår fra dele af deres krop. I ekstraordinære tilfælde kan dette have indflydelse på hårets helhed på kroppen.

Alopeci

Alopecia menes at have arvelige faktorer og immunsystemfaktorer (hvor kroppen fejlagtigt angriber sig). Det svarer ikke til mandligt eksempel på hårtab. Fra en chance for, at dit mandlige mønster skaldethed sker i et gradvis sædvanligt tilbagetrækende design, for det meste fra helligdomme og krone af hovedet, på det tidspunkt er det mere sandsynligt, at du har et mandligt eksempel på hårtab. Husk dog – de fleste mænd går bare. Det er ikke noget at frygte eller ydmyges for.

Hvor hurtigt mister jeg mit hår

Skaldethed hos mænd begynder i sidste ende i tyverne, men det tager regelmæssigt 15-25 år at blive bar. Det er som det er, et par mænd bliver afdækket på under fem år. Det er praktisk vanskeligt at sætte en finger på, i hvilken udstrækning proceduren vil tage.

Hvorfor mister jeg mit hår, og er det arveligt

I tilfælde af at du balderer, mister du dit hår med den begrundelse, at din krop gradvis bliver følsom over for mandlige kønshormoner kaldet androgener. Den grad, i hvilken din hovedbund er påvirket af denne procedure, arves. Du kan også miste dit hår som følge af sygdom eller operationer, foruroligende tilstande, ændringer i hormonniveauer og forurening i hovedbunden. Under alle omstændigheder er stort set balding ikke evigvarende.

Er hårtab bragt af entusiastisk tryk eller seksuel utilfredshed

Nogle mandlige skaldethed er forbundet med pres, skønt skaldethed er en arvelig tilstand, der findes hos mange mænd. Når der er en chance for, at du opdager, at dit hår falder ud i bunker eller ved excentriske lejligheder, er det godt på vej til at være bivirkningen af noget andet. Dette kan være presserelateret, men vil sandsynligvis ikke blive forårsaget af seksuel utilfredshed. Den bedste aktivitet er at se din læge til en undersøgelse.

Er der noget jeg kan gøre for at forhindre, at mit hår falder normalt ud

Alle mister hår normalt, og det er typisk for hår at tynde til en vis grad, når du bliver mere krydret. Under alle omstændigheder er mandlige eksempler på al aktualitet en arvelig tilstand, som ikke kan standses helt. Der er en tilstand, der kaldes Footing Alopecia, som skabes ved konstant træk eller belastning af dine hår over en betydelig strækning. Du behøver ikke trækkes rundt på gulvet af dit hoved for at opleve de dårlige virkninger af dette heller – på en chance for, at du regelmæssigt bærer stramme fletninger, især cornrows eller stramme svinestere, er du bestemt for at få Footing Alopecia. Så gør en indsats for ikke at trække håret hårdt urimeligt. Et par specialister ordinerer også praksis som en anstændig metode til at holde et solidt hårhår op.

Hvordan kan jeg behandle det

Hårløshed er en karakteristisk procedure. Lige fra flagermus skal du spørge dig selv, om du virkelig har brug for at ‘behandle’ den eller om det er en chance for, at du kan finde ud af, hvordan du anerkender det i modsætning til at forsøge at skjule blotte pletter eller genvinde dit hår helt. Der er to medicin, der kan hjælpe med en chance for, at du har brug for behandling.

Minoxidil fugtighedscreme

Minoxidil fugtighedscreme (Regaine almindelig kvalitet eller Regaine ekstra kvalitet) påføres to gange dag for dag på hovedbunden. Ikke tilgængelig på NHS-middel, men kan købes over-the-counter. Cirka 60 procent af patienterne drager fordel af det i skiftende grader. Dets ejendele begynder at slides, når det standses.

Finasteride

Finasteride (Propecia) er en recept, der er taget i tabletstruktur, som ufuldstændigt hindrer virkningerne af de mandlige hormoner (en ‘anti-androgen’). Det har vist sig, at Propecia afslutter yderligere balding og fremmer genudvikling af hårbund i hår på ca. 80 procent af patienterne efter tre til et halvt år. Behandlingsfordelene stopper ligeledes, når du holder op med at tage medicinen. Bare tilgængelig på middel og er tilgængelig på visse NHS væsentlige overvejelser tillidsposter for specifikke forhold. Du kan også tænke på en korrektiv medicinsk procedure, som er en solid metode til at erstatte mistet hår. Strategier indbefatter transplantationer, fald i hovedbunden og fold medicinsk procedure – omend alle er dyre langdistancearrangementer.

Minoxidil fløde

Regelmæssige reaktioner er hårbryd og hud generende. Mere sjældent kan det medføre ændringer i hårskygge og overflade. Synlige symptomer er fænomenale, men her og der kan receptet give anledning til udslæt, og en lille grad af klienter kan støde på formindsket kørsel, erektionsproblemer eller bryst eller potentielt areola-delikatesse.

Tags: , , , , , , , ,

7 thoughts on “De bedste muligheder for behandling af skaldethed i mandlige mønstre”

 1. Ole Lund siger:

  Som 33-årig begyndte det for nylig at tyndes ud på hovedet på krogen, sandsynligvis på grund af stress, men der er ikke virkelig noget at gøre med det, men lær at acceptere det og barbere sig, når det bliver synligt synligt.

 2. Verner Jansen siger:

  Jeg så mine venner begynde at miste håret i midten af tyverne. Fortune for dem var de i engagerede forhold, og og hvor de ikke var usikre på at være ude i dating scene. En anden af mine venner syntes at tilskrive det til stresset ved at arbejde som advokat. Jeg er i slutningen af 30'erne og begynder at se tyndere og grå hår. Men jeg holder det normalt tæt klippet ud som et brummer, så det ikke er så synligt.

 3. Johan Krog siger:

  Det var først, da jeg havde et langt hår, at jeg var begyndt at bekymre mig om hårtab, da det var mere synligt. Efter at jeg havde skåret mit hår kort, var det tydeligt, at noget hårtab forekom, men den daglige bekymring var ikke længere til stede. Mens hårtabet blev langsommere, var det vigtigere for mig at ikke have det selvfølgelig.

 4. Osvald Rasmussen siger:

  Jeg har behandlet hårtab siden 19-årsalderen. I en alder af 19 kan du fortælle, hvornår hårgrænsen begyndte at gå tilbage. Hvert år efter det begyndte det at blive tyndere og tyndere. Jeg anbefaler at bare afskære det, for senere efter at have prøvet så mange ting så det ud til at blive værst og værst.

 5. Jan Jespersen siger:

  Jeg bemærkede, at min hårgrænse forsvandt omkring 20. Jeg prøvede alle typer produkter, og ingen af dem fungerede godt. Jeg hørte om disse mandvæver og overvejede det, men jeg kunne ikke gennemgå det. Det er kommet så langt tilbage, at jeg besluttede at begynde at barbere. Det er ikke hvad jeg vil gøre, men jeg vil hellere være skaldet end at have en akavet hårgrænse

 6. Elo Kristiansen siger:

  Jeg har aldrig haft meget hår hele mit liv. På trods af det ser jeg virkningerne af mit hårtab, som er begyndt at udvide mig i midten af mit hoved. Jeg savnede det lille hår, jeg havde.

 7. Kenn Jakobsen siger:

  Mit hår begynder at blive tyndt og jeg er ikke sikker på, hvad jeg skal gøre. Jeg har set mange muligheder og føler, at det lige nu at barbere det hele vil være det bedste, jeg kan gøre. Men hvordan vil en så drastisk ændring påvirke mit liv? Så mange spørgsmål og så få muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *