Menu

Hvad er Propecia? Og hvordan vil dens behandling og anvendelse påvirke dig?

7 Comments


Propecia til behandling af mandlige skaldethed

Der er en epidemi i Danmark, og den har været i lang tid nu. Jeg henviser til ingen ringere end den livsændrende begivenhed, vi kalder hårtab. Hårtab af mandlige mønstre er noget, der har tendens til at krybe ind i livet for mænd over hele verden omkring deres sene 20’ere og begyndelsen af 30’erne. At gå fra en rockstar mullet til øen stil balding af George Jefferson er nok til at få enhver mand til at stoppe i livet eller være med i et baseball hold, så han kan bære en kasket hele dagen. Men der er gode nyheder. Inden du går i gang med at afskære det hele og blive Mr. Cleans anden komme, er der en løsning, der kom ind på markedet for ikke så længe siden. Navnet på den nævnte løsning er Propecia.

Køb Propecia I Tyrkiet

Mandlige skaldethed

Propecia er en af de mest populære behandlinger af androgen alopecia, mest kendt som mandligt hårtab, og det planter et frø i hovedbunden hos mænd for at genoplive folliklerne og genoprette tilliden. Det vigtigste mål for Propecia er mænd, der oplever milde versioner af skaldethed. Hvis det begynder at få lidt lys øverst, og du har brug for en løsning, blev Propecia udelukkende bygget til det formål. Det er en pille, der kan tages for at begynde hærdningsprocessen for sandsynligvis den største frygt for de fleste mænd med hensyn til fysisk udseende; skaldethed. Så hvordan fungerer det? Før vi kommer til det, lad os tale om Alopecia, så du har en bedre forståelse.

Androgen alopecia er den tilstand, der forårsager det mandlige skaldethed. Det er den stolte ejer af den berygtede, tilbagevendende hårgrænse, og den udstråler den vises midt i hovedet på nogle mænd. Årsagen til dette har at gøre med DHT-niveauer. Det er her Propecia træder ind i billedet.

Dosis

Propecia er ansvarlig for at reducere mængden af DHT, der findes i hovedbunden. DHT er den ting, der får håret til at tynde ud og til sidst stoppe med at vokse sammen. Når Propecia sænker DHT-niveauerne, foretager baldingprocessen en drejning i krydset og sender dig hjem igen til de behårede bjerge, som du ønsker. Hvad angår doser, foreslås det, at du tager en Propecia-tablet om dagen. Hvis lægen mener, at du har brug for mere, i stedet for at øge den daglige dosis, bliver du bare nødt til at tage det i en længere periode. Det burde være mere end nok sammen med indtagelse af regelmæssige næringsstoffer med en sund kost. Der er dog nogle bivirkninger ved brugen af dette stof, så jeg vil tale om det dybtgående nu.

Sjældne bivirkninger

Der er rapporteret om infertilitet hos mænd, der bruger finasterid eller Propecia i lang tid. Det er vigtigt at vide, at det kun berørte mænd, der allerede havde andre problemer, der kan påvirke infertilitet. Propecia har netop vist tegn på at øge mængden af infertilitetsproblemer hos disse mænd, der havde allerede eksisterende symptomer. Et andet problem, der er opstået hos nogle, er humørsvingninger. Ændringer i humør og tegn på depression er det mest problematiske af de symptomer, der kan forekomme. Selvom mindre ofte, har nogle mænd rapporteret at have selvmordstanker, mens de tager Propecia som medicin. Nogle andre problemer, der kan krybe en mands måde, inkluderer allergiske reaktioner såsom hævelse og åndedrætsbesvær.

Med alt dette skal du stoppe brugen af Propecia og kontakte en læge så hurtigt som muligt for at komme til bunden af, hvad der forårsager denne tilstand for dig.

Konklusion

Så der har du det. Naturligvis er intet lægemiddel, der kommer ind på markedet, perfekt. Alle har deres fordele og ulemper. Men det gode ved Propecia er, at ulemperne sjældent forekommer, men alligevel har de positive resultater forekommet nok til at holde lægemidlet på markedet. Det er vigtigt at se på dine omstændigheder og finde ud af, om denne pille er den rigtige for dig. Det kan ordineres af en læge temmelig let, og det har allerede hjulpet mange mænd. Se? Det er ikke verdens ende. Du skal bare holde dit hoved op og komme til roden af problemet.

Tags: , , , , , ,

7 thoughts on “Hvad er Propecia? Og hvordan vil dens behandling og anvendelse påvirke dig?”

 1. Steffen Dam siger:

  Denne betingelse begyndte for mig på college med de ekstra belastninger af klasser, konkurrence og at lære at leve alene. Jeg håbede, at det ville forsvinde, efter at jeg var uddannet, men jeg fandt, at det fortsætter med at komme og gå, efterhånden som stressniveauerne i mit liv ændrer sig.

 2. Arnold Abrahamsen siger:

  Hårtab havde virkelig en negativ indflydelse på mit sociale liv. Jeg mistede min selvtillid og følte ikke, at jeg kunne gå ud på dato. Det tog et stykke tid for mig at overvinde denne hindring.

 3. Janus Bruun siger:

  For tolv år siden bemærkede jeg, at jeg mistede mit hår. Jeg gik næsten på Propecia, men bivirkningerne skræmte mig væk. Fem år senere (syv år siden) kommenterede min kone på mit tyndere hår, som jeg ikke vidste, at jeg havde. Jeg blev forfærdet (skaldethed løber i min familie, og jeg så det første hånd, da min ældre bror gennemgik det på gymnasiet), så jeg kom på Propecia, og syv år senere har jeg stadig mit hår.

 4. Harry Bisgaard siger:

  Mit hårtab har ikke generet mig meget, da det løber meget i familien, men jeg prøvede Propecia på en anbefaling fra en ven. Håret begyndte at vende tilbage efter et stykke tid, men jeg var generelt ikke for imponeret. Jeg ser dog yngre ud, det er et stort plus! Damer kan lide det meget!

 5. Anton Hoyer siger:

  Tog dette i et år, før jeg ikke kunne tolerere bivirkningerne mere. Besluttet at lade min naturlige mandlige skaldethed tage sit løb. Det er faktisk ikke så slemt, og jeg håber, at jeg med et skæg ser fint ud.

 6. Lau Hoyer siger:

  propecia indeholder en madicin kaldet finasterid. Dette hører til en gruppe madicin kaldet type 2 5-albha reduktaseinhibitor'.propecia brugt til behandlinger af hårtab af mandligt mønster (også kendt som androgenetisk alopecia). propecia øger en hårvækst i hovedbunden ende forhindrer yderligere hårtab hos mænd.

 7. Andreas Olesen siger:

  Propecia virker som et nyttigt stof, der kan hjælpe mennesker mænd med flere tilstande. Man skal overveje, om stoffet er til dem, før man besluttede at gå videre. Det påvirker udseendet er måske ikke værd at risikoen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *