Menu

Propecia: det er ikke altid dårligt at komme i en behåret situation

9 Comments


Propecia På Nettet I Danmark

Hvad er Propecia? Også kendt som Finasteride

I dagens artikel vil jeg fortælle dig nøjagtigt, hvad dette er, og faktuelle oplysninger længe med det. Så du kan åbne øjnene for, hvad dette spørgsmål er ved. Propecia indeholder en medicin kaldet finasterid. Finasteride er et urinretentionsmedicin. Det kan behandle forstørret prostata (godartet prostatahyperplasi). Det kan også behandle hårtab hos mænd. Propecia bruges til behandling af hårtab hos mandlige mønstre og øger hårvækst i hovedbunden og forhindrer yderligere hårtab hos mænd.

Sådan fungerer Propecia

Propecia forhindrer omdannelse af testosteron til dihydrotestosteron (DHT) i kroppen. Propecia bruges til behandling af hårtab i mandlige mønstre i toppunktet og det forreste midt-hovedbund. Hårtab hos mænd er en almindelig tilstand, hvor mænd oplever tyndning af håret i hovedbunden. Finasterid forhindrer aldring af hårsækkene og hjælper mænd med at holde det hår, de har. I øjeblikket viser undersøgelser, at finasterid er sikkert at bruge på lang sigt. F.eks. Konkluderede undersøgelsen af prostatakræftforebyggelse af næsten 19.000 mænd, der havde taget finasterid i syv år, at der er ”lidt behov for at bekymre sig” om langsigtede konsekvenser af finasterid.

Succesrater

Succesgraden for Propecia i forbedring af hårvækst varierer fra 58 til 66%. Succesgraden i forebyggelsen af yderligere hårtab er op til 83% 7. Mangel på lægemiddelinteraktioner. Finasterid har ikke vist sig at forstyrre andre lægemidler. Som forskning viser, at denne medicin er ganske sikker at tage lang tid. Det tager tre til fire måneder at se resultater med Finasteride. Imidlertid tager det normalt seks til ni måneder at se de fulde virkninger af finasterid, da hårsækkene kræver masser af tid til at producere nye hår. Det er tilgængeligt over-the-counter på et apotek eller apotek. Propecia (finasterid). Så du behøver ikke rigtig have en recept på lægen med underskrift for at hente denne medicin.

Post-finasterid syndrom

Brugere af finasterid, der forhindrer dihydrotestosteronproduktion, rapporterer alvorlige fysiske og følelsesmæssige bivirkninger, samlet kendt som post-finasteridsyndrom. Propecia er typisk ikke dækket af forsikring og koster ca. – pr. Måned. Merck, producenten, tilbyder også op til off den første 90-dages levering og op til 0 off den fjerde 90-dages levering, for en besparelse på 0 i dit første år. De fleste forsikringer dækker denne medicin, men sørg for at tjekke med dit forsikringsselskab og din læge for at være sikker. Der er også en generisk af Propecia, som Generisk finasterid er dækket af de fleste Medicare og forsikringsplaner for BPH, men ikke for hårtab, så apotekskuponer kan være lavere. Den laveste GoodRx-pris for den mest almindelige version af finasterid er omkring 0,00, 95% rabat på den gennemsnitlige detailpris på 0,60. Omkostningerne til finasterid oral tablet 1 mg er omkring for en forsyning på 30 tabletter, afhængigt af det apotek, du besøger.

Dosis

Hvordan tager man dette lægemiddel ordentligt? Tag en (1 mg) tablet hver dag, nøjagtigt som din læge har fortalt dig. Prøv at tage dine doser på samme tid af dagen, da dette vil hjælpe dig med at huske at tage finasterid regelmæssigt. Synk tabletten hel (uden at knuse eller knuse den) med en drink vand. Du kan tage tabletten enten med eller uden mad.

Bidrager finasterid virkelig til hårvækst

Finasteride hjælper med at fremme hårvækst. Minoxidil: Minoxidil (som du muligvis genkender med dets patenterede navn, Rogaine) er tilgængeligt over disk. Ved at droppe den på din krone to gange dagligt øger den blodgennemstrømningen til hårsækkene og styrker og fortykner dem.

Er der forskel mellem Procepia og Finasteride

Propecia bruger sine egne bindende inaktive ingredienser, mens Finasteride bruger forskellige inaktive ingredienser til at danne lægemidlet. På grund af, at Finasteride er et generisk lægemiddel, kan du opleve, at dette er billigere end Propecia. Finasteride, et almindeligt hormonblokerende medikament, reducerer mænds risiko for at få prostatacancer uden at øge deres risiko for at dø af sygdommen. De første undersøgelsesresultater antydede, at der kan være en forbindelse mellem brug af stoffet og en mere dødelig form for prostatacancer, men langvarig opfølgning viser, at det ikke er sandt.

Tags: , , , ,

9 thoughts on “Propecia: det er ikke altid dårligt at komme i en behåret situation”

 1. Hugo Eskildsen siger:

  Jeg er lige gået ud af et 4-årigt college, og ved ikke, hvilken retning jeg skal gå efter dette … men først skal jeg løse mit hårtabsproblem. Jeg startede Finasteride for omkring en måned siden, og ikke for mange bivirkninger såsom tab af libido. Kvinder fra sororityhuse besøger mig stadig, når mine forældre ikke er hjemme! Jeg plejede at være i et frat hus, og alle kvinder gav mig tillid, og da jeg mistede mit hår, stoppede de med at besøge mig. Alt takket være denne medicin kan jeg fortsat være en spiller!

 2. David Schou siger:

  Jeg synes, dette var en skræmmende oplevelse af at miste dit hår. Jeg synes også, at bivirkningerne var skræmmende, men jeg er glad for, at bivirkningerne aldrig kom tilbage. Jeg har ikke mistet meget hår selv, men jeg synes, det var en god ide for personen at tage stoffet finasterid for at håret skulle komme sig. Jeg er enig i, at det at gå på gymnastiksalen og arbejde på counter balanserer tingene. Jeg træner derhjemme med håndvægte og vægte, og de er nyttige. Jeg håber, at denne person fortsætter med at komme sig godt. Det ser ud til, at de er på rette vej.

 3. Emil Simonsen siger:

  Min mand har haft post-finasterid-syndrom (generisk propecia) siden 2017. Han er deprimeret, har tab af muskeltoner og lav libido. Han tog kun stoffet i 5 dage, men har lidt i over 2 år. Han føler konstant forfærdeligt. Nogle ændringer i hans diæt har hjulpet, men har overhovedet ikke været lykkelig, og vores ægteskab har lidt næsten lige så meget som han.

 4. Ronnie Mouritsen siger:

  Jeg begyndte at bruge Propecia i en alder af 30, efter at jeg begyndte at miste mit hår. Jeg var bekymret over bivirkningerne, men heldigvis håndterer min krop medicin meget godt. Jeg har oplevet betydelig genvækst og falder godt!

 5. Sebastian Nedergaard siger:

  I løbet af mine universitetsdage begyndte jeg at stresse meget om min arbejdsbyrde. Jeg var på fuld tid som en dataanalytiker, og jeg gik også i skole på heltid i weekenderne. Jeg levede denne stressende livsstil i 2 semestre, fordi jeg havde brug for penge til at pleje min syge mor. I løbet af denne tid mistede jeg håret fra stress. Jeg begyndte at blive selvbevidst om mig selv. Depression spillede en rolle. Så fandt jeg ud af Finasteride, og jeg begyndte at tage det i 5 år. Jeg begyndte at se mit hår vokse tilbage inden for et års brug. Min selvtillid kom tilbage. Jeg var færdig med skolen. Min mor blev bedre. Jeg stresser ikke mere. Jeg har et helt nyt liv.

 6. Carsten Hougaard siger:

  To tredjedele af mændene vil opleve mærkbart hårtab i en alder af 35. Hvis du beslutter at kæmpe for at beholde det, kan vi hjælpe med en behandlingsplan og recept (hvis godkendt). Romerlige læger kan ordinere FDA-godkendt Finasteride (Generic Propecia) og give dig en behandlingsplan designet af Dr. Tzvi Doron og Dr. Seth Cohen.

 7. Peder Karlsen siger:

  Propecia er et dobbelt gevinst medicin! Min bror tog det for hårtab, men fik også at vide, at det hjalp med forstørret prostata. Hans bivirkninger var minimale, og det hjalp virkelig ikke hans hårtab meget.

 8. Thomas Dinesen siger:

  Jeg har taget Finasteride / Propecia i 3 år nu. Jeg startede medicinen i en alder af 27. På trods af ikke at have oplevet meget genvækst, oplevede den tidligere hurtige tabstakt som aftaget til en gennemsøgning. På grund af omkostningsbegrænsninger efter 2 år skiftede jeg fra Propecia til det generiske Finasteride. For yderligere at maksimere omkostningsbesparelser får jeg ordineret 5 mg piller, som derefter skæres i 4 stykker, svarende til en daglig dosis på cirka 1,25 mg. Omkostningerne gik fra ca. 90 dollars pr. Måned på Propecia til 8 dollars om måneden på Finasteride. På trods af at flere har rapporteret farlige bivirkninger, har jeg ikke oplevet noget værd at bemærke i de sidste 3 år. Processen med at modtage recept blev noget vanskelig, da min hudlæge først fortalte mig, at de ikke ordinerer medicinen på grund af mulig bivirkning. Dog besøgte jeg senere min læge til primærpleje, der ordinerede medicinen med relativt lethed. Jeg vil anbefale Propecia og mere specifikt Finasteride (hvis der er nogen omkostningsproblemer) til nogen, der oplever skaldethed i mandlige mønstre, især i en ung alder.

 9. Dan Brodersen siger:

  Propecia blev givet til mig af min læge på grund af det faktum, at jeg begyndte at miste mit hår i mine tidlige tyverne. Selvom det ser ud til at være mandlige skaldethed, er det bare for tidligt for mig at miste mit hår. Jeg så øjeblikkelige resultater med Propecia. Det har også hjulpet med min selvtillid. Mit hår er ikke helt tilbage til, hvad det oprindeligt var, men jeg forventede ikke, at det skulle være. Jeg har dog anstændig hårvækst som et resultat af Propecia, og jeg er glad for det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *