Menu

Vejen at gå, når du ikke kan: Prilogi den nye medicin mod for tidlig ejakulation

6 Comments


Priligy: Det mandlige venlige stof

Priligy er et lægemiddel til forbedring af køn for mænd mellem 18 og 64 år, der indeholder dapoxetin, Priligy er en type stof, der omtales som kortvirkende selektiv serotonin genoptagelsesinhibitor, og det er også kendt som urologisk medicin. Det, det gør, er, at det øger den tid, en mand tilbringer med erektion under samleje før en eventuel ejakulation, hvilket giver manden en vis kontrol over ejakulationen og hjælper derfor mænd, der lider af hurtig ejakulation, ved at gøre det hjælper med at øge mandlig selvtillid og forbedrer seksuel oplevelse, tilfredshed og evne.

Hvem skal tage Priligy

Køb Priligy For Kvinder

Enhver mand, der har ringe eller ingen kontrol over sin ejakulation, har muligvis brug for Priligy.

En mand, der ejakulerer inden for et minut eller to under seksuel samleje som vaginal penetration eller ejakulerer på grund af lidt stimulering uden at have til hensigt og ønsker at måske også har brug for priligy

En mand i et forhold, hvor han og hans partner lider af hans manglende evne til at give tilfredshed under seksuel penetration og derfor forårsager en stor seksuel uenighed mellem parret, bør en sådan mand prøve forsigtighed.

Effektivitet af Priligy?

Undersøgelser har vist, at når man bruger svaghed 1-2 timer før det planlagte samleje, er det effektivt og derfor fordobles eller i nogle tilfælde endda tredobler en manns naturlige varige evne inden ejakulering under samleje. Priligy kan bevare dens effektivitet i op til 12 timer efter det er taget i nogle tilfælde, men det er mest effektivt mellem 1-3 timer efter indtagelse. Det fungerer hos ca. 8 ud af 10 mænd.

Egnethed til Priligy?

Som voksen mand, der er mellem 18 og 65 år, kan du tage Priligy, men for mænd over 65 år anbefales priligy ikke, og det er fordi det endnu ikke er undersøgt, om det er sikkert og effektivt for mennesker i denne alder beslag

Det er ikke egnet for følgende personer at tage Priligy:

Alle, der er under 18 år, rådes ikke til at tage Priligy

At have nogen signifikant hjertesygdom såsom hjertesvigt, hjerteklappeproblemer, hjerteblokkning, syg sinus syndrom, angina eller at være udsat for hjerteanfald udelukker, at du tager Priligy. Hvis du har en historie med at besvime, er priligy ikke egnet til dig

Enhver med en historie med svær depression, bipolær affektiv lidelse, mani eller hypomani rådes til at tage Priligy

At have ukontrolleret epilepsi udelukker også dig

Enhver med en psykiatrisk tilstand, såsom skizofreni, bør ikke tage fare

En person med et alvorligt nyre- eller leverproblem bør heller ikke tage lidelse

Har arvelige problemer med galaktoseintolerance, Lapp-laktasemangel eller glukose-galactose-malabsorption betyder, at du ikke kan bruge Priligy, da Priligy-tabletter indeholder lactose.

Hvordan fungerer Priligy?

Som nævnt tidligere indeholder priligy dapoxetin, en type medicin, der er kendt som kortvirkende selektiv serotonin-genoptagelsesinhibitor, ved at øge aktiviteten af serotonin i nervesystemet, hvilket er noget, dapoxetin gør, det bremser ejakulationen. Serotonin er en neurotransmitter, der videresender beskeder mellem de menneskelige nerveceller, og en af dets funktion i den menneskelige krop er afsendelse af nervemeddelelser, der resulterer i ejakulation hos mænd. Så når dapoxetin, der er indeholdt i Priligy, øger aktiviteten af serotonin i nervesystemet hos mænd, hjælper det med at øge tiden, før en mand ejakulerer og sætter ham i en bedre position til at kontrollere sin ejakulation mere end han normalt ville have kunnet.

Tags: , , , , , ,

6 thoughts on “Vejen at gå, når du ikke kan: Prilogi den nye medicin mod for tidlig ejakulation”

 1. Arvid Hansen siger:

  Dapoxetin elimineres hurtigt; dens oprindelige halveringstid er ca. 1,4 timer for begge doser sammenlignet med 21 timer til 4 dage for andre SSRI'er14. Dapoxetin har en terminal halveringstid på 18,7 timer for 30 mg dosis og 21,9 timer for 60 mg dosis15. De mest almindelige virkninger ved indtagelse af dapoxetin er kvalme, svimmelhed, tør mund, hovedpine, diarré og søvnløshed. Afbrydelse på grund af bivirkninger er dosisrelateret. … Taget efter behov har dapoxetin meget milde bivirkninger af nedsat libido (<1%) og erektil dysfunktion

 2. Marcus Hermansen siger:

  Jeg tog nøje, fordi jeg havde pe. Det var forfærdeligt, min kone hadede det. Jeg havde ikke noget imod det, fordi jeg ville slutte så hurtigt, men da jeg fandt ud af, hvor meget hun ikke kunne lide det, tog jeg det. Det reddede vores ægteskab.

 3. Thomas Thrane siger:

  Priligy, mennesker, der har for tidligt ejakulationsproblemer, ser dette som en vej ud af deres hørelse af skuffelse, da dette hjælper til på en eller anden måde at modvirke for tidlig ejakulation hos voksne i alderen 18 til 40 år.

 4. Henning Lauritzen siger:

  Priligy hjalp min mand med at tackle hans for tidlige ejakulationsproblemer. Priligy lod ham sove bedre om natten ved at vide, at hans kone altid ville være tilfreds. Priligy bruges til behandling af for tidlig ejakulation hos voksne mænd i alderen 18 til 64 år. Det er en velsignelse at vide, at min mand kun skal tage 10 mg af dette hver nat, og han kan tilfredsstille mig ud over ord i soveværelset.

 5. Ivan Henningsen siger:

  Jeg tog Priligy 25 mg i aften for første gang. Først fungerede ikke rigtig … Anden gang fungerede det! Det fordobler dybest set den tid, du ellers kunne få … Hvis det er runde to om dagen, er det faktisk svært at cum, jeg har brugt dapoxetin (Priligy) i lang tid nu. Jeg er sandsynligvis en lignende alder som dig, og jeg begyndte at tage den, efter at en dreng ophørte med at se mig, fordi jeg gik for hurtigt.

 6. Karl Bentzen siger:

  Priligy er den største ting, jeg har fundet for at hjælpe mig med den for tidlige ejakulation. Jeg har tidligere besøgt en læge, der ikke var nogen hjælp, jeg prøvede teknikker, som jeg fandt på internettet, og intet hjalp. Til sidst gik jeg til en anden læge, der gav mig Priligy. Jeg oplevede øjeblikkeligt de forventede resultater, og jeg har lyst til at være seksuelt tilbage på banen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *